Jeugdmatinee Harmonie & Malletkorps

15 april 2018, De Geerhoek te Wouw, aanvang 11.00u

Op zondagochtend 15 april a.s. voeren Harmonie Oranje en Muzisens voor alle basisschoolkinderen de voorstelling Rapunzel op. Ook de broertjes, zusjes en opa’s en oma’s zijn natuurlijk van harte welkom. De kinderen maken op een speelse, muzikale manier kennis met het sprookje Rapunzel. Naast het sprookje over Rapunzel, speelt het jeugdorkest BravO muziek met o.a. melodieën uit De Efteling en de tekenfilm Snappie de kleine krokodil”. Na afloop van de voorstelling kunnen de kinderen een instrument uitproberen.

Kringconcert | Brassband Roosendaal & Harmonie Oranje

26 mei 2018, Kleine zaal van Schouwburg De Kring te Roosendaal

Stichting Brass Band Roosendaal is opgericht op 26 juli 2016 met als doel het promoten van de blaasmuziek en in het bijzonder de brassband bezetting in de regio West-Brabant. Brass Band Roosendaal staat onder leiding van Frank de Jong.

Bevrijdingsconcert

25 oktober 2018, Grote zaal van Schouwburg De Kring te Roosendaal

30 oktober 1944, voor Roosendaal een dag om nooit te vergeten. Door middel van het bevrijdingsconcert in De Kring te Roosendaal wordt er jaarlijks stil gestaan bij de bevrijding van de stad en de dorpen van de gemeente Roosendaal.