Carnavalsconcert

8 februari 2018, De Geerhoek te Wouw

Het Carnavalsconcert begint al behoorlijk op een 'ritueel' te lijken. Niet verwonderlijk want het publiek wordt elk jaar groter en leutiger en daardoor de muzikanten enthousiaster! Kortom, ook in 2018 weer je carnavalsweek goed beginnen met een showtje en een pintje? Mis het dan niet.

Jeugdmatinee Harmonie & Malletkorps

15 april 2018, De Geerhoek te Wouw

Ook in 2018 staat het Jeugdmatinee op de agenda. We hebben nog geen definitieve keuze gemaakt in wie 'De Gelaarsde Kat' en 'Peter en de wolf' van voorgaande jaren gaat overtreffen maar de datum staat.

Kringconcert | Brassband Roosendaal & Harmonie Oranje

26 mei 2018, Kleine zaal van Schouwburg De Kring te Roosendaal

Stichting Brass Band Roosendaal is opgericht op 26 juli 2016 met als doel het promoten van de blaasmuziek en in het bijzonder de brassband bezetting in de regio West-Brabant. Brass Band Roosendaal staat onder leiding van Frank de Jong.

Bevrijdingsconcert

25 oktober 2018, Grote zaal van Schouwburg De Kring te Roosendaal

30 oktober 1944, voor Roosendaal een dag om nooit te vergeten. Door middel van het bevrijdingsconcert in De Kring te Roosendaal wordt er jaarlijks stil gestaan bij de bevrijding van de stad en de dorpen van de gemeente Roosendaal.