Malletkorps | Slagkracht Hoogerheide

7 oktober 2017

Tijdens Slagkracht Hoogerheide kun je genieten van een mooie en spectaculaire slagwerkavond waarin vele uiteenlopende stijlen van slagwerk de revue zullen passeren. Zodra wij het adres in Hoogerheide weten en het tijdstip van aanvang, laten we dat weten.

Onderling Concours | Harmonie Oranje

29 oktober 2017, De Geerhoek te Wouw

Bij het Onderling Concours, waar meerdere orkesten aan deelnemen, zullen juryleden  de prestaties van de muziekverenigingen op professionele wijze beoordelen. Daarbij wordt elke vereniging beoordeeld op het niveau van de afdeling waarin de vereniging is ingedeeld. Aan het einde van de avond worden de uitslagen bekend gemaakt.

Uitwisselingsconcert | Fanfare Sint Annaland & Malletkorps

4 november 2017, De Geerhoek te Wouw

Concerten vormen een belangrijk onderdeel in het jaarprogramma van de Slagwerkgroep Accelerando uit Sint Annaland. Op zaterdag 4 november brengen zij ons een bezoek om samen met het Malletkorps een concert voor jullie te verzorgen.

Uitwisselingsconcert | Regio Orkest West-Brabant & Harmonie Oranje

18 november 2017, De Kring te Roosendaal (kleine zaal), aanvang  20:00u.

Het Regio Orkest West-Brabant (ROWB) is opgericht in Fijnaart in 1996 met als doel de bevordering van de kwaliteit van de amateur-muziek in de regio West-Brabant. Het orkest bestaat uit ruim ca. 50 leden. Dit orkest en Oranje zijn het beluisteren op zaterdag 18 november zeker waard!