Uitwisselingsconcert Jong Oranje

25 februari 2018, De Geerhoek te Wouw, aanvang 14.00u

Op zondag 25 februari heeft Jong Oranje haar eerste eigen uitwisselingsconcert. Het concert vindt plaats in de Geerhoek te Wouw. Aanvang is om 14.00u en de entree is gratis. Kom je ook?

Uitwisselingsconcert K.K. Fanfare St-Jozef | Harmonie Oranje

18 maart 2018, Kerk Rupelmonde te Rupelmonde België, aanvang 14.00u

Zondag 18 maart a.s. is harmonie Oranje te gast in België bij de Koninklijke Katholieke Fanfare Sint-Jozef uit Rupelmonde. Dit orkest staat onder leiding van Alain van de Velde. De entree is € 8,00.

Meer lezen

Jeugdmatinee Harmonie & Malletkorps

15 april 2018, De Geerhoek te Wouw

Ook in 2018 staat het Jeugdmatinee op de agenda. We hebben nog geen definitieve keuze gemaakt in wie 'De Gelaarsde Kat' en 'Peter en de wolf' van voorgaande jaren gaat overtreffen maar de datum staat.

Kringconcert | Brassband Roosendaal & Harmonie Oranje

26 mei 2018, Kleine zaal van Schouwburg De Kring te Roosendaal

Stichting Brass Band Roosendaal is opgericht op 26 juli 2016 met als doel het promoten van de blaasmuziek en in het bijzonder de brassband bezetting in de regio West-Brabant. Brass Band Roosendaal staat onder leiding van Frank de Jong.

Bevrijdingsconcert

25 oktober 2018, Grote zaal van Schouwburg De Kring te Roosendaal

30 oktober 1944, voor Roosendaal een dag om nooit te vergeten. Door middel van het bevrijdingsconcert in De Kring te Roosendaal wordt er jaarlijks stil gestaan bij de bevrijding van de stad en de dorpen van de gemeente Roosendaal.