Welkom bij Harmonie en Malletkorps Oranje

Van harte welkom bij Harmonie en Malletkorps Oranje Wouw. Een dynamische muziekvereniging, bestaande uit het Harmonieorkest, het opleidingsorkest bravO, de samenspelgroep Harmonie, het Malletkorps en de samenspelgroep Malletkorps. Alle orkesten staan onder deskundige leiding. Laat u op deze site uitvoerig informeren over deze prachtige muziekvereniging uit het West-Brabantse land. We hebben voor u de informatie overzichtelijk gerubriceerd. Neem gerust contact met ons op als u overweegt om lid of vriend te worden van onze vereniging. Ook voor vragen zijn diverse personen per e-mail en/of telefonisch beschikbaar.

Veel muziekplezier toegewenst en wellicht tot ziens!
Het bestuur van Harmonie en Malletkorps Oranje.

Pieter Vandermeiren
Dirigent Harmonieorkest

Pieter Vandermeiren komt uit Gent (België) en is 27 jaar jong.
Pieter volgde allereerst directielessen in België bij Dirk Brossé en Wim Belaen en daarna heeft hij met succes zijn master directie afgerond in Nederland bij Jan Cober. Naast Oranje is hij nog dirigent bij de Koninklijke Stedelijke Harmonie uit Hulst (NL), Harmonie ‘De Gilde’uit Asse (B) en Harmonie ‘De verenigde vrienden’ uit Pulle (B).

Meer over het Harmonieorkest
Djuri den Tuinder

Djuri den Tuinder Dirigent Malletkorps

Djuri den Tuinder, geboren in 1987 te Zevenbergschen Hoek, behaalde in 2013 zijn masterdiploma slagwerk aan de Fontys Hogeschool
voor de Kunsten in Tilburg. In de master verdiepte hij zich meer in lichte en geïmproviseerde muziek en volgde lessen bij Niko Langenhuijsen (improvisatie, compositie), Vincent Houdijk (vibrafoon) en Michiel
Westerhuis (Cubaans en Braziliaans slagwerk). In 2011 behaalde Djuri zijn diploma klassiek slagwerk aan hetzelfde instituut. Hij kreeg lessen van Marcel Andriessen, Peter de Vries en Frans van Grinsven.

Meer over het Malletkorps

Leandra Minheere-Goossens
Dirigente bravO

Sinds 1 september 2017 staat bravO onder leiding van de zeer enthousiaste dirigente Leandra Minheere-Goossens.

Meer over bravO