Welkom bij Harmonie en Malletkorps Oranje

Van harte welkom bij Harmonie en Malletkorps Oranje Wouw. Een dynamische muziekvereniging, bestaande uit het Harmonieorkest, het opleidingsorkest Jong Oranje, de samenspelgroep Harmonie, het Malletkorps en de samenspelgroep Malletkorps. Alle orkesten staan onder deskundige leiding. Laat u op deze site uitvoerig informeren over deze prachtige muziekvereniging uit het West-Brabantse land. We hebben voor u de informatie overzichtelijk gerubriceerd. Neem gerust contact met ons op als u overweegt om lid of vriend te worden van onze vereniging. Ook voor vragen zijn diverse personen per e-mail en/of telefonisch beschikbaar.

Veel muziekplezier toegewenst en wellicht tot ziens!
Het bestuur van Harmonie en Malletkorps Oranje.

Pieter Vandermeiren
Dirigent Harmonieorkest

Pieter Vandermeiren komt uit Gent (België) en is 27 jaar jong.
Pieter volgde allereerst directielessen in België bij Dirk Brossé en Wim Belaen en daarna heeft hij met succes zijn master directie afgerond in Nederland bij Jan Cober. Naast Oranje is hij nog dirigent bij de Koninklijke Stedelijke Harmonie uit Hulst (NL), Harmonie ‘De Gilde’uit Asse (B) en Harmonie ‘De verenigde vrienden’ uit Pulle (B).

Meer over het Harmonieorkest
Djuri den Tuinder

Djuri den Tuinder Dirigent Malletkorps

Djuri den Tuinder, geboren in 1987 te Zevenbergschen Hoek, behaalde in 2013 zijn masterdiploma slagwerk aan de Fontys Hogeschool
voor de Kunsten in Tilburg. In de master verdiepte hij zich meer in lichte en geïmproviseerde muziek en volgde lessen bij Niko Langenhuijsen (improvisatie, compositie), Vincent Houdijk (vibrafoon) en Michiel
Westerhuis (Cubaans en Braziliaans slagwerk). In 2011 behaalde Djuri zijn diploma klassiek slagwerk aan hetzelfde instituut. Hij kreeg lessen van Marcel Andriessen, Peter de Vries en Frans van Grinsven.

Meer over het Malletkorps

Youri Kemps
Dirigent Jong Oranje

In 2010 is Youri afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, directie HaFaBra bij Alex Schillings. Verder heeft hij meerdere malen per jaar deelgenomen aan verschillende masterclasses in binnen- en buitenland. Youri is o.a. docent koper bij St. Cecilia Schipluiden, SKVR Rotterdam en SKVR Caribische Brassbandschool. Daarnaast geeft hij muzieklessen op basisscholen en middelbare scholen.
Youri is sinds enkele jaren ook werkzaam als arrangeur bij de nieuwe muziekuitgeverij Con Brio Music. Naast Harmonie Jong Oranje is hij de vaste dirigent van CHV Sursum Corda Vlaardingen.

Meer over Jong Oranje