Stichting Vrienden Harmonie Oranje

Er zit muziek in Oranje! Speelt u ook met ons mee?

Oranje bestaat al ruim 140 jaar. Onze muziekvereniging kent een kleurrijke historie met de nodige pieken en dalen. Vandaag de dag zijn we een gezonde en aansprekende club met ruim 100 enthousiaste muzikanten uit Wouw en de wijde omgeving. Oranje is onder te verdelen in Harmonie Oranje, het opleidingsorkest Jong Oranje, de Samenspelgroep en het Malletkorps. Ook kent de vereniging een eigen muziekopleiding, die is gestart na het opheffen van de Muziekschool in Roosendaal in 2014.

Harmonie Oranje speelt op regionaal niveau in de hoogste amateurafdeling een stevig partijtje mee. Ook binnen de Wouwse gemeenschap nemen we een prominente plaats in. Onder meer door het vervullen van sociale en culturele taken en de organisatie van muzikale spektakels waarmee Oranje regionaal een bijzondere staat van dienst opbouwde. De toekomst lacht ons toe, zeker muzikaal gezien. Toch gaat de economische realiteit ook niet geruisloos aan ons voorbij. Zo wordt de gemeente steeds minder gul als het om de subsidiëring van clubs en verenigingen gaat. Dat merken we. Waar kan, nemen we dan ook maatregelen en organiseren we acties om onze vereniging ook in de nabije en verre toekomst te laten bloeien. Hierin speelt de (financiële) ondersteuning vanuit de Wouwse gemeenschap en het bedrijfsleven een steeds belangrijkere rol. Inmiddels heeft een grote groep ‘Vrienden van Oranje’ zich achter Oranje geschaard. Toch zijn nieuwe vrienden altijd welkom. Wij vragen om financiële steun, maar zetten hier ook graag wat tegenover. Wij bieden dan ook zeer aantrekkelijke sponsorpakketten.

U bent al vriend voor € 50 per jaar.

Er zit muziek in Oranje! Speelt u ook met ons mee?

Wilt u Vriend worden van Oranje? Mail ons info@harmonieoranje.nl of neem contact op met de voorzitter Corné Rommens, telefoonnummer (0165) 30 30 37 of 06-1090 8286.

Diamanten vrienden

Platina vrienden

Gouden Vrienden

Zilveren, Bronzen Vrienden...