Dit jaar geen Muziekfeesten en Smakelijk Wouw

 

De Muziekfeesten, die al jarenlang door Harmonie en Malletkorps Oranje worden georganiseerd, gaan dit jaar niet door. Dit zeer moeilijke besluit heeft het bestuur van onze vereniging moeten nemen. Belangrijkste reden is dat het dit jaar om moverende redenen niet lukt om het culinair onderdeel ‘Smakelijk Wouw’ op een verantwoorde manier te organiseren en bezoekers de kwaliteit te bieden die ze van Oranje gewend zijn.  

Uiteraard heeft Oranje naar alternatieven gekeken. Maar die zijn óf niet meer te realiseren vanwege het korte tijdsbestek óf niet aantrekkelijk genoeg om voldoende bezoekers te kunnen genereren. En dat financiële risico durf de vereniging niet aan. Gezien het aantal bezoekers vormde Smakelijk Wouw de afgelopen jaren steeds de basis voor de Muziekfeesten om tenminste kostendekkend te werken. Of in ieder geval een aanvaardbaar klein verlies te draaien.

Het doet de vereniging uiteraard zeer veel pijn om de Muziekfeesten, een echte Oranje-traditie, voor dit jaar af te blazen. De vereniging zal dan ook alles op alles zetten om het evenement in 2018 weer te organiseren, inclusief een editie van Smakelijk Wouw. De vereniging hoopt op het begrip van eenieder in dezen.

Overigens zal het traditionele koffieconcert op zondag 2 juli wel doorgang vinden om het seizoen op een waardige en leuke wijze muzikaal af te sluiten. Oranje beraadt zich momenteel nog over de locatie. In beginsel zal dat een buitenlocatie worden. U zult hierover nader geïnformeerd worden.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot de voorzitter Corné Rommens, tel. 06- 10 90 82 86 of via: info@harmonieoranje.nl

 

info@harmonieoranje.nl