Uitwisselingsconcert Malletkorps Oranje

Zaterdag 26 januari 2019, Geerhoek te Wouw, aanvang 20.00u

Uitwisselingsconcert met Drumband St. Cecilia Halsteren onder leiding van Marcel Wijngaarden, Slagwerkgroep Afslag Ulicoten onder leiding van Wouter de Winne en Malletkorps Oranje onder leiding van Djuri den Tuinder. De drie gezelschappen brengen een zeer afwisselend programma en de avond wordt afgesloten met het gezamenlijk spelen van de nummer Antiliana en Rockt Trap. Toegang is gratis.

Dubbelconcert Harmonie Oranje

Zondag 3 februari 2019, Geerhoek te Wouw, aanvang 14.00u

Dubbelconcert met medewerking van het Concertorkest van Muziekvereniging Roosendaal onder leiding van Rob Sloekers, een Klarinetensemble en Harmonieorkest Oranje onder leiding van Pieter Vandermeiren. Toegang is gratis. Na het concert is er een Bierproeverij.

CARNAVALSCONCERT Harmonie en Malletkorps Oranje & BravO

Donderdag 28 februari 2019, Geerhoek te Wouw, aanvang 20.11u

Het carnavalsconcert, georganiseerd door Harmonie en Malletkorps ‘Oranje’ heeft inmiddels een vaste plek gekregen in het programma van het carnaval in Paplaand. Oranje vindt het belangrijk en ook leuk om een bijdrage te leveren aan het carnaval in Wouw. Ook dit jaar heeft de vereniging een afwisselend programma in elkaar gestoken met uiteraard ook een aantal ludieke elementen.

Naast het Harmonieorkest, BravO en het Malletkorps zullen de Blaospoepers en het duo D&G een gedeelte van het programma invullen. En is Prins Eduward I met zijn gevolg aanwezig om het concert te openen. U bent allemaal van harte welkom!

Dubbelconcert Fanfare Putte & Harmonie Oranje

Zaterdag 30 maart 2019, te Putte