Muziekkamp 2018

Van 31 augustus tot 2 september 2018

In het weekeinde van 31 augustus tot 2 september organiseert Harmonie Oranje een muziekkamp voor alle Wouwse jongens en meiden vanaf 8 jaar. Bespeel je een instrument? Leuk, breng mee! Heb je nog niet eerder geprobeerd muziek te maken maar lijkt het je leuk? Kom gezellig mee op kamp! Je mag van alles proberen! En aan het einde van het weekeinde heb je je eerste concert in een echt orkestje.

Geef je nog snel op! Opgeven is mogelijk tot de grote vakantie. Het wordt een beestenboel!! Namens Harmonie Oranje & het kampcomitée, tot snel!

Bevrijdingsconcert

25 oktober 2018, Grote zaal van Schouwburg De Kring te Roosendaal

30 oktober 1944, voor Roosendaal een dag om nooit te vergeten. Door middel van het bevrijdingsconcert in De Kring te Roosendaal wordt er jaarlijks stil gestaan bij de bevrijding van de stad en de dorpen van de gemeente Roosendaal.