bravO

Jong geleerd is oud gedaan

Zodra een leerling uit de eigen muziekopleiding van Oranje of een opleiding elders zijn/haar A-examen heeft gehaald, kan hij/zij mee gaan spelen in het orkest bravO. Bij bravO (voorheen Jong Oranje), dat sinds 1 september 2017 onder leiding staat van de zeer enthousiaste dirigente Leandra Minheere-Goossens, leren de muzikanten samen te spelen met andere muzikanten.

BravO heeft daarnaast als doel dat muzikanten steeds meer ervaring opdoen en zichzelf verder ontwikkelen en als je dat ambieert, door te stromen naar het grote harmonieorkest. Voor dat laatste moet je wel een bepaald niveau bereikt hebben. In overleg met de dirigente van bravO en het harmonieorkest wordt bepaald wanneer je die stap kunt maken.

De dirigente van bravO zoekt telkenmale naar een goede balans tussen presteren en lekker muziek maken. De gedachte hierbij is, dat als muziek maken leuk is, de prestaties vanzelf komen!

BravO heeft haar eigen concerten en naast muziek maken worden er ook andere gezellige activiteiten georganiseerd. Kom een keer langs op een repetitieavond in Cultureel Centrum De Geerhoek, Kloosterstraat 19b te Wouw. BravO repeteert elke donderdag van 18.45 tot 20.00 uur.

Lid worden of meer informatie?

info@harmonieoranje.nl